Отпуските и тяхното приложение

07.07.2009 от Blogger

С настъпването на сезона започват да възникват въпроси: Къде да се отиде? Кога да се отиде? Колко пари могат да се отделят? Тези въпроси си имат и свои отговори, зависещи от самите участващи. Не крия, че и мене ме занимават подобни мисли.

Нека да разгледаме няколко възможности. Най-очебийната от тях е да се летува на българското черномерие. Хубави плажове, близки разстояния, милата родна шопска салата, цени, които са по-ниски от европейския съюз. Как можете да осъществите това: поглеждате нашия сайт за оферти, харесвате си, купувате. Ако имате някакъв проблем с транспорта, можете много лесно да го оправите. В офиса ни в Зимния дворец на спорта се предлагат автобусни билети за страната. Просто идвате, избирате си автобус и готово. Разбира се, там можете да закупите и Вашия пакет.

Друга опция са нашите съседки – Гърция и Турция. Цените са конкуретни на българския пазар, обслужването е отлично, имате възможност да се почувствате като европейци, пък и почивката в чужбина е начин да й се насладите без да се притеснявате от непредвидени срещи.

Опции много. Екскурзии из Европа и света, България, изборът е Ваш. Едно от най-важните неща за една прекрасна почивка е добрата компания, не я забравяйте!

Етикети: , ,

Вашият коментар

Трябва да влезете, за да публикувате коментар.